Geachte bezoeker


Mag ik u bedanken voor een bezoek aan onze website.


Syrinx is een betrouwbare,  flexibele en veelzijdige technische partner voor meetings,  congressen,  beursstanden,  productvoorstellingen,  personeelsfeesten, live-events, …… Onder het motto “We sign for your event”  gaan we samen met onze klanten voor het beste resultaat en gaan we verder dan alleen het technische gedeelte van een evenement, waarbij we proactief meedenken over het totaalpakket voor én tijdens het evenement.”

Elke organisatie die ervoor kiest om met ons te werken, doet dit omdat ze op zoek zijn naar een partner waarin ze het volste vertrouwen hebben dat hun evenement tot een goed einde wordt gebracht.

We zijn er trots op dat we kunnen zeggen dat we bijna uitsluitend terugkerende klanten hebben die hun project aan ons toevertrouwen.


Enkele van hen wilden hun getuigenis geven :

Bert Van De Zande – Projectmanager Medialaan Events & Brand Activation

“Een bedrijf dat ondanks het kleinere vaste team, grootse dingen kan neerzetten.  Steeds met erg veel oog voor detail en afwerking.  Kort op de bal spelend en uitzonderlijk proactief, wat voor een zeer marketing gericht bedrijf als MEDIALAAN ongelooflijk belangrijk is.  Naast een perfecte allround service in licht, geluid, productie, ook sterk in het ondersteunen van het broadcast gegeven, wat voor onze radiostations prioritair is.  Een complementaire partner die mee leeft en denkt op het ritme van ons bedrijf.”

Jacky Hoitsema – Events producer Creative Networks EndemolShineGroup

“EndemolShine organiseert een groot aantal internationale meetings met collega’s in een professionele omgeving.  Voor ons is het van groot belang dat dit in alles naar voren komt.  Wij huren daarom al sinds jaar en dag Syrinx in.  Dit gebeurde eerst uitsluitend voor meetings in Nederland maar inmiddels vindt Syrinx zijn weg door heel Europa voor EndemolShine.  Zij zijn uitermate professioneel, verdiepen zich in de klant en leveren perfect maatwerk af. Flexibiliteit is ook hun sterke eigenschap en daarenboven is het een zeer discrete partij die precies weet waar zij kan bijdragen tot het succes van het EndemolShine event.”

Kim Fransen – Event coördinator Professionails

“In Syrinx hebben we een betrouwbare partner gevonden die op professionele wijze alle technische en logistieke zaken van onze beursdeelnames op zich neemt.  Ze leveren niet alleen kwaliteit, maar ze zijn ook flexibel en gemaakte afspraken worden steeds nagekomen.  Hun vakkundige werkwijze geeft rust in de drukte van een beurs.”


Hopelijk kunnen wij ook u tot onze klantenkring rekenen ?

Tot snel.


Patrick Nelen – zaakvoerder